2020. január 1., szerda

Idegen érzés: Fülledt új világ...



Hannah

-Ha ez most az a pillanat, hogy közlöd, hogy ez egy olyan átveréses műsor akkor kénytelen leszek betörni az orrodat, remélem tudod. - közlöm Mikeal miközben beterel a Hotel előcsarnokába. Az őszinte megmozdulásomon jót nevet, ami meglepően jól áll neki. Valahogy feldobja.
-Gyere velem kérlek. Sebastian arra kért, hogy itt keressek neked valamilyen szállást, amíg elintézi a folyó ügyeit.Ami kitudja meddig tart.
-Már értem, hogy miért kedvel téged?
-Ezt mire mondod? - húzza fel az egyik szemöldökét kérdően.
-Te a földön jársz és amennyire megtudom ítélni ez neki pont kapóra jön. Nem ?
-Igen, igazad van. Túl régóta ismerem ahhoz, hogy hajlongjak előtte.
-Eltudom képzelni. És akkor most mi lesz?- kérdezem miután sikerült kivennie nekem egy szobát a hotelben, erősködtem, hogy majd én rendezem de miután arrébb húzta a kabátját és megmutatta, hogy fegyvere van, nem akartam erőltetni a dolgot.
A szoba amit az itt tartózkodásom idejére kivett nekem, valami mesésen nézett ki. De halál komolyan.
-Ha bármire szükséged lenne, a telefon rendelkezésre áll. De - kinyújtotta a tenyerét - Kérlek ideadnád a telefonodat. Szeretném beleírni a számomat.
Miközben gyorsan begépeli a számokat annyit tesz még hozzá:
-Ha bármi gond adódna vagy valami olyasmire lenne szükséged amit a személyzet nem tud teljesíteni nyugodtan hívj fel. Ja és ha lehet, ne beszélj a hercegről senkinek, nem szeretnék média cirkuszt és hidd el azt te sem szeretnéd.
Ezzel kilép az ajtón, akkor pedig csend telepszik rám, de valami rettenetesen. Ledobom magam a friss virág illatú ágyneműre, nézem a mennyezetet és igyekszem egyszerűen nem gondolni semmire.
Azt hiszem ideje megtennem valamit, amin azóta töröm a fejem, hogy megtudtam a lovagom valódi nevét.
A bőröndömből gyorsan előhalászom a laptopomat, begépelem a jelszót amit az éjjeliszekrény tetején egy kis kártyán találtam. Amint életre kel a masinám begépelem hát a korábban hallott hosszú nevet.
Több százoldalnyi találatot hoz fel, egy kettőn valamilyen partin van, ezeken jól szabott öltönyt visel. Nagyot nyelek, hiszen eszembe jut, hogy nélküle is mesésen néz ki.
Sorra nézem a fotókat és szinte iszom a látványt. Jótékonysági rendezvények hosszú sora. Bár a legtöbb képen inkább egyedül mutatják. Néhány képen feltűnik mellette egy bájos nő, aki túlságosan hasonlít rá ahhoz, hogy a barátnőjének nézzem. Szóval szerintem ő lehet a húga.
Egyszerűen nem bírom megállni, úgy érzem magam, mint egy sajtó hiéna, de tényleg. Magába szippant a net. Minden információt szeretnék tudni, de ekkor rá kell jönnöm, hogy ez így nem az igazi, tőle akarom hallani a dolgokat.
Lecsukom a laptop fedelét. Na de lássuk csak, ha jól emlékszem valami medence szerű is van ebben a hotelben.

Néhány órával és egy fantasztikus masszázzsal később, visszatérek a szobámba. Elhatározom, hogy ledőlök egy kicsit. Fogalmam sincs, hogy mennyi idő telhetett el így, de arra kelek fel, hogy valaki kopogtat az ajtómon. Időm sincsen reagálni mert az illető nem valami türelmes.
Már éppen rászólnék, hogy távozzon amikor meglátom, hogy ki is az.
-Miért nem tudod sosem megvárni, hogy beengedjelek? - mosolygok rá.
-Valahogy azért csak kitudlak majd engesztelni nem? - mosolyog rám azzal az ördögien szexi mosolyával amitől még egy tapasztalatlan szűz lány bugyija is elpárologna.
-Talán. - oda megyek hozzá és egy finom csókot lehelek a szájára.- Milyen napod volt?
Ezzel felkap az ölébe és így sétál velem egyenesen a kanapéhoz. Letelepszünk rá.
-Azt hiszem utálok tárgyalni. - ismeri be.
-Van egy olyan érzésem, hogy ez nem egy olyan dolog a "munkádban " amit eltudsz kerülni.
-Igazad van, csak néha annyira elegem van, de inkább hagyjuk. Szeretnélek végig csókolgatni a kecses nyakadtól a lábujjaidig, minden apró részletet.
Ekkor pedig el is kezdi végrehajtani a tervét. Finoman hanyatt fektet a kanapén, átkarolom a nyakát és gyengéden magamhoz húzom.
-Van programod holnapra?  - kérdezi.
-Igen, délelőtt szeretném megnézni ezt az országot, de ha fenségednek lenne egy szabad délutánja akkor szívesen venném, ha vele töltené.
-Nem tudom, miért de van valami szexi abban amikor így beszélsz.Nagyon beindít és amikor ide kerülünk akkor valahogy kénytelen vagyok fordítani a dolgok menetén.
Ekkor a derekam alányúl és úgy helyezkedik, hogy alatta legyek. Pontosan érzem, milyen felhevült izgalmi állapotba hoztam. Ez pedig földöntúli örömmel tölt el.
-Ez mennyiben is fordít a dolgok menetén?
-Megmutatom neked, csak vedd le a ruhád. - szakad fel belőle egy elismerő morgás.
-El van kényelmesedve nagyuram, ha jutalmat akar akkor azért meg kell dolgoznia érte.
Ekkor érzem ahogy megfeszül rajtam a ruha, majd hallom ahogy a lágy anyag megadja magát és szétszakad.
-Te barbár.- nevetek hangosan.
-De az ám. - ekkor pedig teljesen átveszi az irányítást a dolgok felett, de keserves kínok között égjek el a pokolban ha ezt bánom. - A Pokolban fogok elégni ezért is és azért is amit tenni fogok veled.
A szemei felizzottak én pedig nem is akartam ellenállni neki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Idegen érzés: Van amire születni kell

Hannah Meztelenül ébredek a hotelben, azután az eszméletlen éjszaka után. Mindenem fáj, de természetesen jó értelemeben. Nagyon is jó...