2016. január 15., péntek

Szívdobbanás:Új esély


(www.pinterest.com

Camille

Igazán dögösen festettem újonnan előkotort fekete farmeremben amihez egy fehér csőtoppot és egy farmer dzsekit választottam. A tükörbe nézve hullámos hollófekete hajam szexin omlott a vállamra. A sminkeléshez sosem konyítottam túlzottan, így csak egy kis tussal húztam ki halvány kék szememet. Szerettem ezt a szempárt, édes anyám mindig azt állította ,hogy olyan mint egy kristály. Ezen mindig mosolyogtam, akárcsak ő.

Kedves szeretettel teli mosolyát sosem fogom elfelejteni. Istenem mit megadnék ha még egyszer láthatnám. Elmondanám neki ,hogy mennyire szeretem és hogy nagyon hiányzik.
A családom négy hónapja halt meg egy tűzesetben. A mai napig rejtély ,hogy hogyan. Én szinte ideg összeroppanást kaptam mikor megtudtam.
Aztán jött az újabb csapás, a gimi miatt a nagynénémhez kellett költöznöm, hogy befejezhessem a sulit. Hát nem remek??

Ha lehet, a szüleim balesete őt még jobban megviselte mint engem. Alig beszéltünk egymással az elmúlt hónapokban. De a helyzet javulni látszik.
Sosem voltam egy minta gyerek. Testemet több tetkó is díszíti amit csak azért varrattam magamra ,hogy bosszantsam a nagyimat, na jó meg azért tetszettek is. Nyilván.
Telitalpú cipőmben kopogtam le a lépcsőn és szembe találtam magam Rose-sal. Fekete haja ami az enyémre emlékeztetett, elegáns kontyban állt a fején. Ceruza szoknyája és fehér blúza sokat megmutatott abból a szép barna bőréből. A nagynéném mindig is elegáns volt, kifinomult divat érzékkel és remek idomokkal. Az ügyvéd karrierjének jót tesz, ha belép a terembe minden szem rá szegeződik, bár ez nem mindig jó. Nézzük csak a nemlétező magán életét.

- Camille Williams, jó hogy felébredtél. -szól mosolyogva. A mániája ,hogy a teljes nevemen szólít, fogalmam sincs ,hogy miért. Lehet ,hogy túl sok gyereknevelési könyvet olvas. Nem mintha kisgyerek lennék a tizennyolc évemmel.
- Jó reggelt Rose. -puszit nyomok az arcára. Ijedt arckifejezését látva kuncogni kezdek.
- Cami, tönkre teszed a sminkem. -lágy nevetéséből tudom ,hogy csak ugrat. Szem forgatva jelzem ,hogy hagyja abba.
-Anélkül is szép vagy. -vetem oda. Felkapom a táskámat és kiviharzok az ajtón.
Egy szürke Ford vár rám az udvaron és szinte könyörög ,hogy vezessem. Nincs kifogástalan állapotban ,de ez nem zavar. Amióta meg van a jogsim csak egy mozgó négykerekes dobozra vágytam. Utálom a buszokat túlzsúfoltak és néha túl közeli ismeretségbe kerülhetünk másokkal. Bleee.
A zsebemben rezegni kezd a mobilom. Amikor sikerül kihalásznom a készüléket meglátom Alice fényképét. Ez a lány a legjobb barátnőm. Együtt megyünk fejjel a falnak, nagyon sok mindent köszönhetek neki, többnyire az átlagom felét.

-Szia csajszi. - dorombolja a telefonba.
-Szia Ali. Merre vagy??
-A suli előtt várlak ,mint mindig. Te merre vagy??
-Úton. -mondom.
-Ha ha ha. Remélem még nem felejtetted el az idevezető utat. -gúnyolódik, bele megyek a játékba.
-Hasznos eszköz a GPS. -vágok vissza.
-Hogy is van a mondás "Akinek nincs esze legyen GPS-e". -kacag bele a telefonba. Én pedig hasonló képen teszek. Hobby számba megy ,hogy szívjuk egymás vérét ,de ezt másoknak nem engedjük meg. Kiállunk egymásért.
-Ne mozdulj, fél perc és ott vagyok.
-Helyes. -és leteszi.
Vörös Cabriója mellett parkolok le közvetlenül a suli fala mellett szorosan.
Pillanatokon belül elkezdem a végzős évemet  és fogalmam sincs ,hogy mihez akarok kezdeni.
A jegyeim nem voltak a legjobbak tavaly ,de ezen még alakíthatok. Azonban parázok a rám váró érettségitől. Rettentően. De ezen még lesz időm aggódni bőven. 

Átölelem vanília illatú barátnőmet, mikor kiszállok a sulinál. Barna haja teljesen beborítja az arcomat. Mikor eltávolodok tőle végig mérem. Farmert és lila kardigánt visel. Élénk zöld szeme kíváncsian méreget, akár csak én őt.
-Hiányoztál. -motyogja. Nem bírom ki újra megölelem. A hangulatom rémes volt az elmúlt hónapokban ,de ő végig mellettem volt és hallgatta ahogy sírtam. Kedvességétől most is könnyek szöktek a szemembe.
-Nincs még egy ilyen remek barát, mint te. -szorítom meg.
-Gyere ,ideje bemenni. -kormányoz a bejárat felé.
Erősebb vagyok ,mint valaha gondoltam. Itt állok a suli kapujában és úgy érzem ,hogy megtudom csinálni.

Daemon

Az ébresztő óra elcseszte a napomat. Pedig már nyolcadszorra nyomtam ki. Lehet inkább beteget tettetek. Miért is ne??
Ekkor kopogást hallok.
-Hagyjál!! -dünnyögöm a hangnak válaszul a párnáim alól.
-Daemon. Elfogsz késni. -apám kemény hangját hallom.
-Nem érdekel.
-Szégyent hozol a nevedre! -morogja dühösen.
-Nem leszek a tökéletes gyereked, mikor fogod már fel?? -ledobom magamról a takarót és a szekrényhez megyek. Tekintetét még mindig a hátamban érzem.
-Mi van?? -fordulok felé.
-Este üzleti vacsora lesz. Ott kell lenned. -közli szárazon. Na az kivan csukva ,hogy nagy fejesekkel vacsorázzak. Jó pofizzon a halál.
-Kizárt.
-Nem kérdés volt. Vagy ez vagy felejtsd el a kulcsaidat. -a motorom a mindenem ezen a földön. Motorolajban gürizve, vért izzadva dolgoztam meg érte. Nem veheti el tőlem.
-Jelenj meg. -ezzel elmegy. Nagyot sóhajtok és beleöklözök a szekrénybe.
Sosem fogom megbocsájtani az apámnak. Anyámat folyamatosan csalta, az egyik kurváját aztán teher be is ejtette. Így lett egy féltestvérem. A minden lében kanál elkényeztetett Ashley hercegnő.
Anyámmal éltem amíg egy éve meg nem halt. Apám magához vett és most a ideköltöztetett az új családjához. Hál'istennek Ashley már bentlakásos suliban tanul ezért nem kell látnom.
Apám pedig vagy átnéz rajtam vagy lecsesz valami miatt. A barátnője szemében pedig szálka vagyok.

Az élet célommá vált ,hogy kilógjak ebből a környezetből. Három iskolából már kirúgattam magam, most jön a negyedik próba. Apa szerint részt kellene vennem a családi bizniszben. Ezért kell este vacsorázni mennem. Esélytelen.

Magamra kapok egy kék felsőt és egy farmert. A táskámba rejtek egy kis balhéhoz szükséges holmit és elindulok. Imádott motorom ott van ahol hagytam. A garázsban. Felkapom a sisakom és átvágok az udvaron. Próbálok nem figyelni arra ,hogy apa barátnője Rebecca a kertésszel flörtöl. Mindenkivel leáll akinek farka van. Micsoda egy remek, kiegyensúlyozott kapcsolat. Ha csak ilyenek léteznek maradok a pornónál.

A sebesség korlátozásra nem is gondolva hajtok végig a luxus negyeden. Már nagyon elegem van az itteni emberekből. Sosem illettem ide.
Az iskolától nem félek, mivel a nyáron összefutottam néhány sráccal akik oda járnak. A viselkedésükből azt szűrtem le ,hogy rájuk majd számíthatok, ha felvesznek a végzős osztályba. Nos, felvettek.
Egy vörös Cabrió mellett sikerült parkolóhelyet találnom. Leveszem a sisakot, ekkor tűnik fel Aaron. Laza bőr dzseki és farmer borítja. Szőkés barna haja miatt egy szörfösre emlékeztet.
Zsebre vágott kézzel egyenesen felém tart.
-Csá. - szól. És a kezét nyújtja.
-Hello. -köszöntöm. 
-Ismerősnek tűnsz. -mondja felhúzott szemöldökkel ,mintha éppen azon tanakodna ,hogy honnan ismerhet.
-Nagyon humoros Aaron. -nagyjából negyvenszer buliztam már vele a nyáron, de lehet ,hogy a rengeteg pia már felszámolta a maradék egy-agysejtét is.
-Csak viccelek D. -vigyorog ,mint egy idióta.  -Este év nyitó buli lesz Emettnél. Gyere el.
-Meglátom. -adom a lazát. Szívesebben lógnék vele ,mint apám üzlettársaival lehet ,hogy meg is teszem.
-Szuper.
Egymás mellett haladva megyünk be az unalom templomába. Csak éljem túl ezt a napot. Szükségem lenne egy nagy adag kávéra vagy egy jó kis balhéra.

Camille

Ennyire unalmas napom még nem igen volt. Matekon valósággal bealudtam. Alice szólt rám, hogy ne horkoljak. Negyedik óra végén fél kómásan igyekeztem elhagyni a termet amikor Heather nekem jött. A szőke ribi kiverte a kezemből a táskámat. Szándékosan csinálta ,láttam a szemében.
- Néha azért figyelhetnél. -rivall rám. Egy pillanatra elképzelem ahogy beletúrok az egyenes barna hajába és úgy megtépem ,hogy leszakad a póthaja. De nem szólok semmit csak nagyot sóhajtok.
- Szerinted anyukád mit szólna ehhez a viselkedéshez Camille?? Ja már nem szól semmit, hiszem meghalt.

Na jó. Az agyamat elfutotta a méreg. Megfordultam és teljes erőmből a falnak löktem. Feltett szándékom volt ,hogy ezután annyiban hagyom a dolgot és elhagyom a termet. De a csaj utánam jött és ellökött. Arcal estem a padlóra.
A háttérből hallottam a kiáltásokat:
-Cica harccccc.
-Gyerünk Cam adj neki!!!
Mikor felkeltem a szemeim valószínűleg szikrát szórtak. A testem minden izma megfeszült ,szinte könyörgött a levezetésért.
Nagy önuralomra volt szükségem, de megfordultam.
-Szállj le rólam Heather.
-Arra nem gondoltál ,hogy ha ott lettél volna megmenthetted volna legalább az öcsédet. -suttogja a fülembe ,hogy csak én hallhassam. Könnyek szöknek a szemembe. Nem egyszer jutott már az eszembe.
Letöröltem a könnyeket.
-Ennyire nem bírsz magaddal?? -vetem oda. Kihívóan felhúzza a szemöldökét.
-Ez felhívás keringőre?? -arca elszánt vigyorba torzul.
-Akkor táncoljunk. - robban ki belőlem és már nem érdekel semmi.

Daemon

Ez az iskola sem jobb ,mint a többi. Rémesen unalmas lenne itt Aaron nélkül. Igaz ,hogy láttam csinos csajokat ,de mindegyik elszálltnak tűnt, olyanokkal pedig nem kezdek. Egy rátermett csajt akarok.. De a választékot elnézve, lehet ,hogy a beképzeltekkel kell beérnem.

Végszóra egy barna és egy fekete hajú vadmacska esett ki az egyik terem ajtaján. Rendesen egymásba voltak gabalyodva. A fekete cica szája fel volt repedve, de rettentően dögösen festett. Beindulok a harcias lányoktól. Orvosi eset vagyok tudom, de rosszabb is lehetne. A barna lány sem volt csúnya ,de a fekete cica megfogott.

A verekedés közben egyre nagyobb tömeg gyűlt a csajok köré. Mindenki szurkolt valamelyiknek. Két nevet hallottam: Heather és Cami.
Amikor a fekete került alulra úgy éreztem segítenem kell neki. Átvágtam a tömegen és szét szedtem őket. Talpra ugrottak, én pedig közéjük álltam, a barna felé néztem. Aztán megpördültem. A fekete vadmacska ökle fogadott és állon vágott. Meg kell hagyni, van benne erő. Az állkapcsom zsibbadni kezdett, de nem törődtem vele. A következő ütésnél elkaptam csöppnyi öklét. Kiabálni kezdett velem. Rettentően dühösnek tűnt.

Segítség kérés gyanánt Aaront kerestem a tömegben. Meglátott és bólintott, majd eltűnt a tömegben. Perceken belül megszólalt a tűz jelző.
Szét széledtek az emberek ,mert megjelent a diri. A nő oda parádézott és végig mutatott rajtunk négyünkön.
-Azonnal kövessenek!!!! -kiabált ránk.
Remek már az első napon az igazgatóiban végzem. Új rekord.
Mindenki elmondta a saját verzióját a történtekről. Nem hatotta meg az ,hogy azt mondtam, hogy nem voltam benne. Mindannyian elzárást kaptunk holnap suli után.
-Ilyen magatartást nem tűrök el az iskolában. Hogy eszükbe jusson a házirend ,négy napon keresztül bennt maradnak délután. Az elzárást párokban fogjátok letölteni. Daemon Agenta a maga párja Camille Williams lesz. -mutatott a fekete cicára, aki a vérző száját tapogatta. -Heather maga Aaron Colins társaságában fogja tölteni a büntetést. -Heather szem forgatva nézett Aaronra.
-Most pedig kifelé. -intett a kezével a nő. Mind leléptünk. Aaron vállon veregetett.
-Hát haver üdv a gimiben. - arcán megint megjelent az az idióta vigyor. -Vigyázz a csajjal -mutat Camille felé. - nem ugat ,de harap.

Mintha meghallotta volna ,amit kétlek mert több méterre ment előttünk, hátra pillantott a válla felett és rám szegezte világos kék szemét. 
Adtam magamnak egy kis időt és tetőtől talpig végig mértem. Ilyen jó feneket még sosem láttam. Olyan képek villantak be, amiért a felnőtt film forgatók könyörögnének. Csak ő és én. 

A nadrágomat hirtelen túl kicsinek éreztem. Magamat is meglepve jöttem rá ,hogy alig várom  a holnapi elzárást amit ezzel a dögös macskával kell töltenem. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Idegen érzés: Van amire születni kell

Hannah Meztelenül ébredek a hotelben, azután az eszméletlen éjszaka után. Mindenem fáj, de természetesen jó értelemeben. Nagyon is jó...