2015. december 15., kedd

Éjsötét szerető (Fekete Tőr Testvériség 1.)




Író : J. R. Ward
Angol cím: Dark Lover
A Fekete tőr testvériség 1. kötete (Wrath)
Megjelenés : 2009
Kategóriák :erotikus, fantasy, krimi, romantikus, urban fantasy, vámpír
Kedvenc karakterek: Wrath, Beth, Thorment, Zsadist, Vishous,


Egy történet a vámpírok titkos fajáról. Az emberek mit sem sejtenek az éjszakában folyó háborúról. A vámpírok társadalmában fontos szerepet játszik a Fekete Tőr testvériség. Hat erős és igen veszélyes vámpír.

Ebben a részben vezérük a tiszta vérű trónörökös Wrath kerül a középpontba. A férfitől nagy dolgokat várnak el, ami idegesíti.
Egy váratlan találkozás Beth-szel, kibillenti Wrath-t az eddigi életéből, A lány természetesen semmit sem tud a vámpírok világáról.
Beth képtelen távol tartani magát a veszélyes és eszméletlenül szexi idegentől. A vágyaik azonban bajba sodorhatják őket......

Sok jó fantasy könyvet olvastam már, de ez a sorozat egyszerűen eszméletlen volt. Teljesen bezsongtam és könyörögtem a következő kötetért. Az írónő világa teljesen megbabonázott. De nem tudom eldönteni ,hogy mégis melyik szereplő lett a kedvencem.
De odáig voltam Wrath ért. A kegyetlenség páncélja alatt egy érző lélek.

Mindenkinek ajánlom aki szereti az erotikus és fantasy történeteket, na meg persze a romantikát.

 Tohr. A Tohrment rövidebb változata. Istenem, még a nevükre is emlékszik. Rhage. Phury. És az a sebhelyes fickó, Zsadist. Nem hétköznapi nevek, az már igaz. Hogy is nézne ki, ha egy halálos, vérszívó vámpírt Howardnak vagy Johnnak hívnak? Jaj, ne, Walter, kérlek, ne harapj meg!
 A vodkára legjobb kísérő egy kocsmai verekedés.
 Isten hozott a féltékenység világában, gondolta. Belépéskor kapsz egy kis hasogató fejfájást, szinte leküzdhetetlen vágyat, hogy valakit meggyilkolj és egy kisebbrendűségi komplexust.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Idegen érzés: Van amire születni kell

Hannah Meztelenül ébredek a hotelben, azután az eszméletlen éjszaka után. Mindenem fáj, de természetesen jó értelemeben. Nagyon is jó...